Σεισμοσ Κρητη : ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ... : Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη.

Σεισμοσ Κρητη : ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ... : Όλες οι ειδήσεις για σεισμοσ κρητη.. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 40.5 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται. «ένας τέτοιος σεισμός σεισμός θα επηρεάσει περισσότερο την κρήτη, αλλά και την τουρκία έμμεσα», είπε ακόμη ο κ. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην κρήτη με επίκεντρο 35 χιλιόμετρα νότια των χανίων.  σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Αισθητός σεισμός έγινε στην ανατολική κρήτη!

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Σεισμός κοντά στην Κρήτη / Τον ...
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Σεισμός κοντά στην Κρήτη / Τον ... from lh6.googleusercontent.com
Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Newsit τοπικα νεα σεισμος αναμεσα σε πελοποννησο και κρητη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται με την κρήτη. Πολιορκήθηκε από όλους τους στρατούς και. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας… Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Δέκα σεισμικές δονήσεις μέσα σε έξι ώρες στην κρήτη. Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας νότια της κρήτης.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 40.5 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται.

 σεισμός 3,7 ρίχτερ στην κρήτη. Newsit τοπικα νεα σεισμος αναμεσα σε πελοποννησο και κρητη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός τώρα κρήτη: Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 5,5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε. Ερσόι, ο οποίος, βέβαια, απέφυγε να προσδιορίσει τον χρόνο για την πρόβλεψή του. Ανάμεσα στην κρήτη και τη ρόδο. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη σύμφωνα με το γεια σας κύριε χουλιάρα. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας νότια της κρήτης. Σεισμός τώρα 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά της κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ήταν της τάξης των 3,6 ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. «ένας τέτοιος σεισμός σεισμός θα επηρεάσει περισσότερο την κρήτη, αλλά και την τουρκία έμμεσα», είπε ακόμη ο κ.

ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ …….ΔΕΙΤΕ …… - fraptime
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ …….ΔΕΙΤΕ …… - fraptime from fraptime.eu
Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Newsit τοπικα νεα σεισμος αναμεσα σε πελοποννησο και κρητη. Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, σάββατο, στην κρήτη, με τη μεγαλύτερη να μετράτε στα 4,8 ρίχτερ και. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε, σε υποθαλάσσια περιοχή της. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Στις 8 αυγούστου 1303 ένας μεγάλο σεισμός ταρακούνησε την κρήτη και προκάλεσε τον θάνατο πολλών. Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη.

Σεισμός έγινε αισθητός σε όλη την κρήτη.

Σεισμός τώρα 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά της κρήτης. Αισθητός σεισμός έγινε στην ανατολική κρήτη! Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Δέκα σεισμικές δονήσεις μέσα σε έξι ώρες στην κρήτη. Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο. Σεισμική δόνηση 4.2 ρίχτερ στην ιεράπετρα. Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην παλαιόχωρα χανίων. Με ανάρτησή της στα social media η πολιτική προστασία περιφέρειας κρήτης προειδοποίησε. Η περιοχή είναι υπό διέγερση. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Ισχυρός σεισμός τώρα στην κρήτη. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων.

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην παλαιόχωρα χανίων. Λέκκας για νέο σεισμό στην κρήτη: Σεισμός τώρα 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά της κρήτης. «ένας τέτοιος σεισμός σεισμός θα επηρεάσει περισσότερο την κρήτη, αλλά και την τουρκία έμμεσα», είπε ακόμη ο κ. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

ΩΡΑ 09:18! ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Makeleio.gr
ΩΡΑ 09:18! ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - Makeleio.gr from www.makeleio.gr
Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας νότια της κρήτης. Σεισμός τώρα 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά της κρήτης. Ειδησεισ 17 δεκεμβρίου 2020, 16:04. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 40.5 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το βράδυ της παρασκευής (1/5) σε θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός τώρα κρήτη:

Νέος σεισμός 4,2 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της τρίτης.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 40.5 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται. 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Πέντε με έξι μήνες βλέπω. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε, σε υποθαλάσσια περιοχή της. Πολιορκήθηκε από όλους τους στρατούς και. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σεισμοσ κρητη από το σεισμός τώρα κρήτη: Ανάμεσα στην κρήτη και τη ρόδο. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Λιγο πριν τισ δυο 24 μαϊ 2020 | 08:38. Έκδηλη ανησυχία για την αντισεισμικότητα σχολικών κτηρίων. Ταρακούνησαν την κρήτη 25 (!) δονήσεις με επίκεντρο την ίδια θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκαν οι δύο ισχυροί σεισμοί της δευτέρας. Ελέγξτε τις παροχές φυσικού αερίου, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος. Σεισμός 3,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά ατην κρήτη.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 405 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται σεισμοσ. Εγινε σεισμοσ κρητη ριχτερ σεισμικη δονηση σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama